Om Kungsbacka Padel Club

Kungsbacka Padel Club har 5 stycken utomhusbanor för padel, varav 2 banor är under tak. Banorna ligger med adressen Hällingsjövägen 255 ca 8 min från centrala Kungsbacka. Våra 5 banor ligger i en fantastiskt skön miljö, där vi skapat en lounge och klubbmiljö med hjälp av ett befintligt växthus. 

I växthuset finns tillgång till reception och möjlighet till att bara kunna sitta och njuta av spelet på banorna, självklart håller banorna hög kvalité och har belysning, tack vare växthusen tar vi bort vinden som vanligtvis kan störa spelet.

Vi hoppas att du vare sig nybörjare eller rutinerad spelare kommer att gilla våran anläggning, vi kommer att ha bemanning under vardagskvällar samt helger, självklart finns möjlighet att hyra racketar, köpa bollar, drickor och allt som behövs för att ni skall trivas.

För er som önskar så kommer det att finnas möjlighet till nybörjarträningar och att kunna ta lektioner via våra duktiga tränare, mer om detta finns på våra socialmedier.

Är ni sugna på ett företagsevent, en möhippa eller bara en kväll med vänner och bekanta så hör av er till Jörgen Samuelsson på 0709-500047 eller info@kungsbackapadel.se

Vi välkomnar er till Kungsbacka Padel Club och hoppas ni skall trivas på vår fina anläggning, har ni synpunkter på hur vi kan förbättra eller förändra så tveka inte att höra av er till oss.

Kungsbacka Padel Club  

Info@kungsbackapadel.se

På Kungsbacka Padel club har vi i samarbete med match tagit fram en automat där man hyr racket och kan köpa bollar.

Banorna är belysta, vilket ger möjlighet att spela även när solen gått ner.

Vi har ett brett sortiment av både snacks, dryck och trevlig miljö med club-känsla.

Telefon: 0708-135271

Mail: Info@kungsbackapadel.se

Adress: Hällingsjövägen 255

Instagram:@kungsbackapadelclub

Facebook:@kungsbackapadel

u00a9 Copyright Kungsbacka Padel