Om Oss

Sveriges trevligaste utomhuspadel!

Kungsbacka Padel Club har 5 stycken utomhusbanor för padel, varav 2 banor är under tak. Banorna ligger med adressen Hällingsjövägen 255 ca 6 min från centrala Kungsbacka. Våra 5 banor ligger i en fantastiskt skön miljö, där vi skapat en lounge och klubbmiljö med hjälp av ett befintligt växthus. Här samlas ni före och efter erat spel och kan ha ett gott häng med era vänner.

I växthuset finns tillgång till reception och möjlighet till att bara kunna sitta och njuta av spelet på banorna, självklart håller banorna hög kvalité och har belysning, tack vare växthusen tar vi bort vinden som vanligtvis kan störa spelet.

Vi hoppas att du vare sig nybörjare eller rutinerad spelare kommer att gilla våran anläggning, självklart finns möjlighet att hyra racketar, köpa bollar, drickor och allt som behövs för att ni skall trivas. Välkomna till Kungsbacka Padel Club, mer än bara Padel.

En unik utomhusanläggning med 3 st utomhusbanor och 2 st under tak. Banorna ligger 6 min från centrala Kungsbacka. Våra 5 banor ligger i en fantastiskt skön miljö, där vi skapat en lounge och klubbmiljö med hjälp av ett befintligt växthus. I växthuset finns det tillgång till reception och möjlighet till att bara kunna sitta och njuta av spelet på banorna, självklart håller banorna hög kvalité och har belysning, tack vare växthusen så tar vi bort mycket av vind som ibland kan störa spelet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.